Recepty pro mladé kuchařky /
Předpisy na přípravu polévek, masových, zeleninových, luštěninových a houbových pokrmů, sladkostí ad. Podrobné postupy usnadní přípravu začátečníkům v kuchyni.
Hlavní autor: | Kodým, Jiří |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Agentura V.P.K.,
2003
Praha : 2003 |
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: |
Apetit (Agentura VPK)
|
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Těchonín
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
455430000648 | 2230 | 641 | Kmenový fond | Dostupné |