Recepty pro mladé kuchařky /

Předpisy na přípravu polévek, masových, zeleninových, luštěninových a houbových pokrmů, sladkostí ad. Podrobné postupy usnadní přípravu začátečníkům v kuchyni.

Hlavní autor: Kodým, Jiří
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Agentura V.P.K., 2003
Praha : 2003
Vydání: 1. vyd.
Edice: Apetit (Agentura VPK)
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01437nam a2200397 a 4500
001 34048
003 CZ PrSKC
005 20210616100931.0
007 tu
008 030623s2003 xr af e 000 0 cze
020 |a 8073340186  |q (brož.) :  |c Kč 60,00 
040 |a ABA001  |b cze  |e RDA 
041 |a cze 
044 |a xr 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641.55  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
100 1 |a Kodým, Jiří  |7 jx20040615035  |4 aut 
245 1 0 |a Recepty pro mladé kuchařky /  |c Jiří Kodým 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Agentura V.P.K.,  |c 2003 
264 1 |a Praha :  |b Agentura V.P.K.,  |c 2003 
300 |a 61 s., [8] s. obr. příl. :  |b barev. il. ;  |c 21 cm 
336 |2 rdacontent  |a text  |b txt 
337 |2 rdamedia  |a bez média  |b n 
338 |2 rdacarrier  |a svazek  |b nc 
490 1 |a Apetit ;  |v 4 
520 |a Předpisy na přípravu polévek, masových, zeleninových, luštěninových a houbových pokrmů, sladkostí ad. Podrobné postupy usnadní přípravu začátečníkům v kuchyni. 
650 0 7 |a jídla  |7 ph114847  |2 czenas  |9 786 
650 0 9 |a meals  |2 eczenas 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687 
655 9 |a cookbooks 
830 0 |a Apetit (Agentura VPK) 
942 |2 ddc  |c KN 
999 |c 34048  |d 34048 
993 |0 0  |1 455430000648  |6 641_000000000000000  |9 40041  |c 2230  |d 2021-06-16  |e 0  |f TECHONIN  |g 641  |l TECHONIN  |o KMENOVY  |r 2021-06-16  |t 5  |y KN  |z KM